روش موفقیت در آزمون وکالت
آزمون وکالت در کنار سایر آزمونهای حقوقی جز یکی از پرطرفدارترین رشتههای حقوق است.
داوطلبین با راهکارهایی مثل برنامهریزی دقیق ، مطالعه منابع آزمون وکالت، مشاوره تحصیلی و آزمون های آزمایشی و غیره میتوانند به موفقیت در این آزمون دست یابند.
اهمیت داشتن برنامهریزی
یکی از چالشهای داوطلبین برای موفقیت و قبولی در آزمون وکالت نبود برنامهریزی مناسب و عدم شناخت صحیح از منابع مورد نیاز است. با توجه به گستردگی منابع آزمون وکالت ، داشتن یک برنامهریزی منسجم و جامع ضروری است تا داوطلب به طور کامل مطالب را فرا گرفته و هیچ جزئی از آموزش را از دست ندهد.
وجود یک مشاور تحصیلی و شرکت در کلاس وکالت موسسات آموزشی از جمله ستارگان وکالت و … میتواند اطمینان بیشتری به داوطلبان برای رسیدن به برنامهریزی اصولی و مطالعه بهینه ارائه دهد.
برنامهریزی که منطبق با شرایط و نیازها و زندگی شخصی، توازن بین زمان مطالعه و سایر وظایف و فعالیتهای روزانه به قبولی در آزمون وکالت کمک شایانی میکند.
تکرار و تمرین
تکرار و تمرین ۲ اصل مهم در فرایند یادگیری شماست، وقتی شما یک مفهوم را یاد میگیرید این آزمون آزمایشی و تست زنی و تست خوانی است که به شما کمک میکند تا اطمینان حاصل کنید مطلب را به خاطر سپرده اید، انجام مرورهای مکرر موجب تثبیت آن مفهوم در حافظه شما میشود این تکرار میتواند به صورت خواندن مطالب یا شنیدن صوت و ویدیو یا جزوههای شما باشد که ستارگان وکالت رسیدن به این موضوع را سهل کرده است.
تطبیق مطالب و مفاهیم
ایجاد ارتباط و پیوند بین مفاهیم جدید که در حال یادگیری هستید و اطلاعات قبلیتان از مطالب مطالعه شده، این روش باعث میشود که مطالب جدید بهتر در ذهن شما ذخیره شود. برای مثال دکتر طالب مولائی مدرسی که کلیه دروس آزمون وکالت را تدریس نمودهاند و شیوه تدریس ایشان تطبیق مطالب و ترکیب با آراء وحدت رویه و قوانین خاص مرتبط است به گونهای که در زمان مطالعه مبحث حقوق جزا گویی شما اصول فقه را مرور میکنید یا حقوق مدنی دستهبندی شده به مطالب عمومی و پایه و در کنار آن استثنائات عقود گفته شده است.
نتیجهگیری برنامهریزی منظم و دقیق به همراه تکرار و تمرین برای موفقیت در آزمون وکالت دارای اهمیت بسیار است.
برای دستیابی به نتیجه ایدهآل در آزمون وکالت، برنامهریزی دقیق و منسجم است که باعث ترکیب منابع مناسب ، تنظیم زمان مطالعه و تمرین منظم است.
عوامل موثر برای رسیدن به موفقیت در آزمون وکالت:
(برنامهریزی دقیق+ استفاده مناسب از منابع+ تنظیم زمان مطالعه+ تکرار و تمرین مداوم+ ایجاد ارتباط بین مفاهیم مهم در آزمون وکالت)
سخن آخر؛ داشتن هدف بدون برنامه ریزی صرفا یک رویاست.